The Spiritual Gym

The Spiritual Gym draait een half jaar en is een prachtig werk in ontwikkeling. Wat een prachtige dingen zijn er ontstaan. De missie die me voor ogen stond is voor een groot deel uitgekomen. Ik heb prachtige mensen ontmoet en de momenten waarop we samen zijn gekomen zag ik gebeuren waar ik steeds op gehoopt had. Manifesteren, helen, intenties zetten, de kracht van rituelen ervaren en de wetten van het Universum gebruiken om je leven vorm te geven werkt! Er achter komen dat een burn-out niet nodig is als je anders leert te werken en creëren. En als we samenkomen en onze krachten bundelen dan werkt het nog zoveel sterker.

Toen ik 10 jaar geleden met de moed der wanhoop begon te oefenen met deze materie was ik in mijn omgeving de enige die zich daar op richtte. Ik had ook alle tijd want ik was getroffen door kanker en nog wat andere levensbedreigende kwesties die me een paar jaar aan huis en bed gekluisterd hielden. En omdat ik geen sprankje geluk meer kon vinden in de manier waarop ik altijd geleefd had ging ik maar oefenen in mijn eentje. Ik las alles wat ik tegenkwam. elke les leerde ik met vallen en opstaan. Manifesteren, werken met de Wet van de Aantrekkingskracht, ik leerde het vaak nog meer via de vele fouten dan door de successen. Maar langzaam maar zeker begon daar verandering in te komen. Het lukte steeds beter. En heel voorzichtig begon ik dat te delen met de mensen om mij heen. En het werd zo vaak verworpen dat ik er soms moedeloos van werd. Zelfs mijn eigen vrouw moest er niet zoveel van weten in het begin. Maar langzaam aan begon er wat te veranderen in de wereld en in mijn eigen wereld.

Ik realiseerde me iets bijzonders. We lezen zoveel mooie boeken, zien zoveel inspirerende films, horen zoveel prachtige voorbeelden, en dan kijken we naar ons eigen leven en dan weten we het soms even niet meer. Dan is de realiteit weer even zo onverbiddelijk dat je er moedeloos van kan worden en geen idee hebt hoe je daar ooit verandering in aan kan brengen. Ik wilde een plek voor gelijkgestemden zodat we met elkaar kunnen praten over deze verschijnselen. Waar we herkenning vinden in het proberen, in het falen en in de successen. Een plek om rust te vinden en leren dat dat een actieve staat van zijn is. Een plek voor inspiratie en voor oefening. Een plek waar we gericht bezig kunnen zijn en waar we ons kunnen trainen, trainen, trainen.  Net zolang tot we deze nieuwe vaardigheden echt beheersen en we ons leven voor onze ogen ten goede zien transformeren. En dat is gelukt!

Ik wil iedereen die heel veel inspiratie vindt in zijn dagelijks leven maar nog twijfelt of het echt werkt uit nodigen om een keertje te komen naar The Spiritual Gym. Op dinsdag is het open avond, heel erg laagdrempelig en heel erg gezellig. Magie gebeurt daar aan de lopende band.  Kom langs! Oefen met me mee. Train dat wat je van binnen voelt. Zet inspiratie om in realiteit. Neem je dromen serieus en maak de tijd om ze constructief te benaderen.

Geloof mij niet! Geloof nooit een ander dan jezelf. Maar probeer het een keer en verzamel je eigen bewijs.  Ik beloof je dat je dat bewijs sneller in handen hebt dan je denkt. Dan is het je eigen ervaring die bevestigd wat je van binnen al geloofd.

Ik laat je heel graag zien hoe dat werkt.