Spiritual Life Coaching Amsterdam

Rust, helderheid en focus

Voor wie is deze life coaching bedoeld?

9

Ben je opzoek naar meer lol in je leven?

Of voelt het alsof je het leven van een ander leidt?

9

Heb je problemen met verantwoordelijkheden, verplichtingen, zorgen en sores?

Vind je te weinig vervulling en geluk in het dagelijks leven?

9

Voel je dat er meer in je zit maar krijg je het niet naar boven?

Wil je meer invloed hebben op je eigen leven?

Meer plezier, meer vervulling, en een duidelijk nieuw fris levensdoel!

Zou het niet geweldig zijn als jij steeds vaker op de toppen van je kunnen presteerde? En dan ook nog met gemak en met plezier? Dat lijkt misschien een utopie maar is in feite een haalbare zaak. Met Spiritual life Coaching laat ik u graag zien hoe dit mogelijk is!

“Niets maakt me gelukkiger dan het helpen bij het vinden van rust en mogelijkheden en het creëren van meer geluk. Ik wordt heel erg blij als ik zie hoe snel het leven van mijn coaching cliënten verbeterd. Daar besteed ik graag mijn tijd aan.”

Van Hardleers naar Happy

Ik weet precies hoe het is om te worstelen met het leven en van RSI naar Burnout te gaan en weer terug. Ik heb gezien hoe fout het kan gaan als je contra je natuur leeft. Alhoewel ik niet gelukkig met die manier van leven keerde ik er steeds opnieuw naar terug. Zo kon het leven niet bedoeld zijn. Ik zocht en vond een betere manier. Mijn grootste plezier ligt op het gebied van innerlijke transformatie. Ik blijf me continue ontwikkelen op dat vlak, puur omdat ik dat het allerleukste vind om te doen. Het effect op jezelf en je omgeving is zo groot. Nu geef ik mijn kennis door als life coach.

Een nieuw hoofdstuk in je leven

Ontdek je eigen invloed op je geluk

Omstandigheden bepalen niet langer hoe je je voelt, dat doe je lekker zelf. Een bekrachtigend inzicht dat een leven lang bij je blijft.

Ervaar een actieve levens rust

Rust is een hele actieve staat van zijn. Vanuit rust kan je juist gerichter en effectiever werken.

Vind je doel en werkt daar gefocust naar toe

Weten wie je bent heeft een effect op je hele omgeving. Je zal zien hoe kracht en zacht samengaan en een prachtige symbiose vormen.

Ervaringen van klanten

Caro is spiritueel, maar down to earth – geen gekkigheid, nuchter Amsterdams en een de liefste vrouw die ik ken. Ze leerde me kennismaken met het manifesteren, terwijl ik zeer sceptisch en wetenschappelijk ben ingesteld. Ik geloof niet in het bovennatuurlijke, maar ze legde me uit dat ieder het op zijn manier verklaard en begrijpt. Nooit geschoten is altijd mis, dacht ik. Ik zocht immers woonruimte in het overvolle Amsterdam, nieuw werk en het manifesteren voor wat meer financiële ruimte klonk goed. Hoewel ik niet iedere dag de tijd nam, dacht ik wel vaak bewust aan de wens en gaf deze zo steeds meer vorm. De training van Caro hielp hier mega bij.
Nu woon ik in hartje centrum, de zaken gaan goed – en kreeg een enorme financiële meevaller. Het verklaren kan ik niet en ik voel ook niet de drang – maar gek genoeg komt bij iedereen om mij heen het gemanifesteerde uit. Caro is de allerbeste coach die er is, of je nu spiritueel bent of niet!

Dick

Ondernemer & Veilingmeester

Caroline weet met haar hypersensitieve vermogens en coaching skills vanaf de eerste seconde aansluiten bij je te vinden en een veilige situatie te creëren. In mijn geval was ik met meerdere dingen vastgelopen en worstelde ik met mijn eigen extra gevoeligheid. Ik had het gevoel er geen grip op te hebben en zag ik het daardoor eerder als een obstakel met een negatieve uitwerking op hetgeen waarmee ik vastliep. Tijdens de sessie met Caroline begon ik ineens steeds meer in te zien hoeveel mogelijkheden mijn gevoeligheid mij juist kan bieden en heb ik dingen kunnen loslaten of een plek kunnen geven. Nog steeds heb ik hier veel profijt van en dat na slechts 1 sessie.

Kuno

Arts

Het coaching kennismakingsgesprek

Blijkt het in het kennismakingsgesprek dat we een goede match zijn bepalen we samen de inhoud van jouw coachingstraject.

We kijken naar het doel dat je nastreeft en zorgen dat dat helder is. Ieder krijgt het traject dat bij hem/haar past, dat wordt dus altijd maatwerk. Sowieso hebben we een aantal 1 op 1 coaching sessies en daarnaast krijg je oefeningen die jouw proces ondersteunen. Indien gewenst kunnen we een enkele keer op locatie werken, bijvoorbeeld in de natuur of op je werkplek. Ook kunnen we gebruik maken van Skype, Facetime, telefonische life coaching of houden we via mail of whatsapp vinger aan de pols.

HSP is een Pré!

Kijk anders naar je hooggevoeligheid en ervaar de voordelen direct

Vragen over coaching

Ik ben nog nooit gecoacht, is dat wel iets voor mij?

Iedereen kan een goeie coach gebruiken in diverse fasen van zijn leven. Vaak valt er een gat na opvoeding en opleiding. Je bent dan “klaar” en gaat je volwassen leven in. Het leven vraagt veel van ons, we willen een carriere, een gezin, reizen, je ontwikkelen. Dat kan je grotendeels zelf maar er zijn situaties waarin een coach je de snelweg kan laten zien. Dat bespaart je jaren van aanmodderen.

Ben jij de juiste coach voor mij?

Coaching komt het beste tot zijn recht als er een klik is en een vertrouwensband. Ook heeft elke coach zijn eigen specialisme. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Pas als beide partijen ervan overtuigd zijn dat de match er is kan er gecoacht worden. Eventueel kan ik je een collega aanbevelen die beter bij jou of je wensen past.

Wat is coachen precies?

Coachen gaat over persoonlijke begeleiding in een gelijkwaardige relatie. Het doel is een positieve verandering in het leven of werksituatie van de coachee. Door inzicht en oefening leer je nieuwe talenten en gedrag aanboren. Door coaching neemt je zelfoplossend, zelflerend en zelfsturend vermogen toe. Je wordt een effectiever persoon, zowel prive als zakelijk.

Vertel eens iets meer over manifesteren, de wet van de aatrekkingskracht.

Zo’n 10 jaar geleden is het werken met de universele wetten bekend geworden voor het grote publiek. De wet van de Aatrekkingskracht stelt dat datgene waar je mee resoneert naar je toe komt. Als je bewust bezig bent om iets je leven binnen te halen dan ben je aan het manifesteren. Het werken met deze wet kent een paar simpele regels. Omdat deze regels vaak haaks staan op wat we geleerd hebben is het goed om hiermee te oefenen. Het gaat over het meebewegen met de stroom ipv ertegen in roeien. Het is met name heel erg leuk om hier mee te werken en reuze effectief.

Ervaringen van mijn klanten

Caroline weet op een heldere en aanstekelijke manier te vertellen over de ontastbare materie zoals o.a.  the law of attraction, de kunst van het manifesteren en nog belangrijker: hoe je deze in je voordeel kunt laten werken. Het is ongelooflijk om te zien hoe snel de dingen veranderen. Alles komt op mijn pad. Ik heb meer inzicht gekregen in waar mijn wensen liggen en wat de wensen onder deze wensen zijn. Geweldig om te zien dat iedereen tijdens de workshop zijn eigen successen behaalt, hoe groot of klein deze dan ook zijn, en deze te delen met elkaar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ac congue nulla. Integer eget nulla tempor leo sollicitudin pulvinar sit amet et nisi. Nam hendrerit velit volutpat velit cursus, non dignissim magna porttitor.

Lotte

Producent

Bij de lessen van Caroline voelde ik me meteen op mijn gemak, en ook heb ik er ontzettend veel geleerd. Niet alleen op lange termijn is de informatie die ik heb gekregen heel handig: elke keer als ik bij Caroline was geweest liep ik vrolijk de deur uit. Als je problemen hebt wordt er niet eindeloos gepraat over de negatieve kanten daarvan, maar je gaat juist op zoek naar een oplossing. Vaak, na een gesprek met Caroline, had ik niet eens meer het idee dat er überhaupt een probleem was. Ik zou het iedereen aanraden om naar haar toe te gaan!

Dayenne

Studente

Benieuwd hoe Life Coaching jou kan helpen?

Laten we kennismaken en jouw mogelijkheden bespreken!

2 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.