One on one workout

We nemen tijdens een one on one sessie uitgebreid de tijd voor jouw verhaal. Terwijl de kern van de zaak zich blootlegt neem ik je mee in een diepere staat van bewustzijn. Hier begint een bijzondere energie zijn werk te doen waardoor zich een duidelijker beeld vormt van jouw dromen en doelen.

Daar waar inspiratie nodig is om volgende stappen te kunnen zetten, zal je dat ontvangen. Wanneer we eventuele blokkades die jouw geluk en energie in de weg staan hebben weggewerkt en jouw wens of droom duidelijk is, gaan we manifesteren. Dat betekend dat we de juiste energie neer gaan zetten, de juiste mindset gaan creëren om deze dromen en doelen ook in de realiteit te laten ontstaan. One on One sessies zijn zeer krachtig en volledig op jouw gericht.

Ik ben gesprekspartner en leraar in de toepasbare spiritualiteit. Geen zweverige principes maar handvatten om direct anders te gaan leven. Een hoger en ander perspectief betekent dat je juist je band met het leven bestendig. Ik leer je anders om te gaan met alles in het leven. De tijd van zware langdurige processen is afgelopen. We kunnen snel diepe transformatie vinden waar ik je met een directe, maar liefdevolle aanpak doorheen help.

Wat kun je verwachten?

Meer focus / Rust / Zelfvertrouwen /  Aangescherpte intuïtie / Overwinnen van verslavingen / Herprogrammering onderbewustzijn / Levensdoelen worden gevonden en behaald /  Angsten worden overwonnen / Relaties worden verbeterd / Energetische blokkades worden opgeruimd / Burn out klachten worden verminderd / Manifestatie van Dromen /  Nieuwe manier van leven / Kinderen slapen beter / Leren spreken voor groepen / HSP van zwakte naar Super Power.

Stel hier onder je vraag of boek direct een sessie