Perfect Manifestation 

In het vorige blog hebben we gelezen hoe we de monsters in ons onderbewustzijn kunnen verslaan. Het is een schitterend proces dat je veel op zal leveren. Een blokkade verdwijnt uit je systeem en je voelt bevrijding, opluchting, ruimte. De ruimte die is ontstaan zal nu worden opgevuld. Als we niets bijzonders doen dan zal er automatisch een verandering ten goede optreden. De hele aarde is aan het stijgen in frequentie, dat wat we hebben losgelaten heeft een lage trilling, dat wat er voor in de plaats komt heeft een hogere trilling… verbetering is dus een feit.

Als je nu de weet wie je bent en waar je naar toe wilt in het leven dan kan je dit proces sturen door er een perfecte manifestatie tegenaan te gooien. Het Universum dat staat te popelen om de lege ruimte op te vullen (omdat het simpelweg niet anders kan) laat zich graag leiden door jouw wensen en verlangens. Immers, dit is de planeet waar de Vrije Wil het allerhoogste goed is, dus onze wens heeft voorrang.

Het beste werkt het om een wens te kiezen die in lijn ligt met onze ziel. Daarbij kunnen we ook best materialistisch zijn. Een rode Ferrari vragen omdat je de buurman jaloers wil maken die een blauwe Porsche heeft werkt vaak niet. Aan deze wens ligt jaloezie ten grondslag en je manifestatie zal dan ook meer jaloezie opleveren. Maar als je nou een rode Ferrari vraagt omdat racen in je bloed zit en je uitdrukking wil geven aan het uitleven van dit talent dan zou het zomaar kunnen dat dit ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Over het algemeen zijn onze wensen wat minder op materie gebaseerd. We willen graag lekkerder in ons vel zitten, meer liefde ervaren, hernieuwde inspiratie vinden, ons beste zelf tot uitdrukking brengen.  Dit zijn hele mooie wensen omdat ze een inspirerende richting hebben en tegelijkertijd niet teveel sturend zijn. We laten de manier waarop deze wens tot uitdrukking komt dan over aan de wegen die alleen de Bron bekend zijn.

Vaak denken we dat we, als we bijvoorbeeld op zoek zijn naar een nieuwe baan, dat we slechts uit de advertenties uit de krant, via ons netwerk of op internet kunnen putten. We proberen dan een baan te vinden waar we ons redelijk in kunnen vinden e hopen dat de omstandigheden zich zo uitkristalliseren dat we er min of meer gunstig mee weg komen. Als we vanuit ons hart vragen om precies die baan die onze unieke talenten tot uitdrukking laat komen, de juiste collega’s en een royaal salaris dan zijn we zowel specifiek als niet, magie kan dan doorgang vinden. Door vervolgens met een open houding de sporen van het leven te volgen kunnen de juiste ingrediënten voor het vervullen van deze wens op je pad komen.

Het leren werken met The Secret of  The Law of Attraction is een bijzondere manier van leven. Het is goed om een paar keer te oefenen in groepsverband of in een 1 op 1 sessie om de fijne kneepjes te leren. Vervolgens verzamel je voldoende bewijs voor jezelf om ook de grotere beslissing van het leven op deze wijze te durven nemen. Je intuïtie en je denkende mind gaan dan hand in hand en als vanzelf komt er meer flow in je leven.

Train jezelf in het leren leven als een stadse sjamaan, die de sporen van het leven leert te herkennen, te interpreteren en te volgen. Deze sporen noemen we synchronisiteiten en ze geven je clous over je te volgen pad. Zo reed ik laatst in de auto door het dorp van mijn jeugd, opgeladen vanwege een inspirerende ontmoeting en het drong tot mij door dat de Nieuwe Aarde al echt aanvang had genomen. Blij zette ik de radio aan om meteen “Aquarius” van de Party Animals te horen en een seconde later langs een boerderij te rijden die “De Tijdsgeest” heette en dit in dakpannen  had weergegeven. Op zo’n moment voel ik hoe ik in perfecte harmonie met het Universum ben en mijn hele onderbewustzijn aan staat om me te helpen koers te bepalen. Ik noem dit spoorzoekertje voor gevorderden. Ik leer je heel graag hoe goed dat werkt.