Life Coaching Diensten & Trajecten

Life Coaching is goed voor iedereen die een stapje verder wil zetten in het leven.

Burnout – Persoonlijk Vlak – HSP – Manifesteren

  • Coaching persoonlijk en doelgericht
  • Enorm Effectief
  • Oefenen op voorbeelden in je eigen leven
  • Week na week wordt het leven prettiger
  • In korte tijd een ware transformatie

Diensten Life Coach Amsterdam

Coaching bij Burnout

Voel je je opgebrand? Snak je naar rust en een nieuwe visie op jezelf en je werk? Ik help je de kern van het probleem bloot te leggen, en leer je nieuwe technieken die het leven en je werk zo veel makkelijker maken. Je voelt snel weer rust en vervulling.

Coaching op persoonlijk Vlak

Zou je wel wat gelukkiger in het leven willen staan maar zie je niet hoe dat mogelijk is? Met mij werk je in een paar eenvoudige stappen naar veel meer geluk en voldoening. Je ziet heel snel resultaat.

Coaching bij HSP

Ga je gebukt onder je hoog gevoeligheid en drukt het leven op je? Ik laat je zien hoe je deze gevoeligheid vóór je kan laten werken. Je zal sterker in het leven staan en effectiever kunnen functioneren. Het leven wordt lichter en zoveel leuker.

Training Manifesteren/ The Law of Attraction (6 lessen, E 450)

Ik leer je om je wensen in lijn met je woorden en energie te zetten waardoor je ze moeiteloos tot stand ziet komen. We oefenen op jouw persoonlijke leefsituaties waardoor je niet alleen iets nieuws leert maar ook meteen resultaat ziet. Een lifechanger! Velen gingen je al voor!

Weet je niet wat een coach voor jou kan betekenen of wil je graag laagdrempelig kennismaken om te zien of wij een match zijn? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kort onderhoud. Het is de eerste stap richting een beter en leuk leven.

Het coaching kennismakingsgesprek

Blijkt het in het kennismakingsgesprek dat we een goede match zijn bepalen we samen de inhoud van jouw coachingstraject.

We kijken naar het doel dat je nastreeft en zorgen dat dat helder is. Ieder krijgt het traject dat bij hem/haar past, dat wordt dus altijd maatwerk. Sowieso hebben we een aantal 1 op 1 coaching sessies en daarnaast krijg je oefeningen die jouw proces ondersteunen. Indien gewenst kunnen we een enkele keer op locatie werken, bijvoorbeeld in de natuur of op je werkplek. Ook kunnen we gebruik maken van Skype, Facetime, telefonische life coaching of houden we via mail of whatsapp vinger aan de pols.

Ervaringen van klanten

Caro is spiritueel, maar down to earth – geen gekkigheid, nuchter Amsterdams en een de liefste vrouw die ik ken. Ze leerde me kennismaken met het manifesteren, terwijl ik zeer sceptisch en wetenschappelijk ben ingesteld. Ik geloof niet in het bovennatuurlijke, maar ze legde me uit dat ieder het op zijn manier verklaard en begrijpt. Nooit geschoten is altijd mis, dacht ik. Ik zocht immers woonruimte in het overvolle Amsterdam, nieuw werk en het manifesteren voor wat meer financiële ruimte klonk goed. Hoewel ik niet iedere dag de tijd nam, dacht ik wel vaak bewust aan de wens en gaf deze zo steeds meer vorm. De training van Caro hielp hier mega bij.
Nu woon ik in hartje centrum, de zaken gaan goed – en kreeg een enorme financiële meevaller. Het verklaren kan ik niet en ik voel ook niet de drang – maar gek genoeg komt bij iedereen om mij heen het gemanifesteerde uit. Caro is de allerbeste coach die er is, of je nu spiritueel bent of niet!

Dick

Ondernemer & Veilingmeester

Caroline weet met haar hypersensitieve vermogens en coaching skills vanaf de eerste seconde aansluiten bij je te vinden en een veilige situatie te creëren. In mijn geval was ik met meerdere dingen vastgelopen en worstelde ik met mijn eigen extra gevoeligheid. Ik had het gevoel er geen grip op te hebben en zag ik het daardoor eerder als een obstakel met een negatieve uitwerking op hetgeen waarmee ik vastliep. Tijdens de sessie met Caroline begon ik ineens steeds meer in te zien hoeveel mogelijkheden mijn gevoeligheid mij juist kan bieden en heb ik dingen kunnen loslaten of een plek kunnen geven. Nog steeds heb ik hier veel profijt van en dat na slechts 1 sessie.

Kuno

Arts

Benieuwd hoe Spiritual Life Coaching jou kan helpen?

Neem contact met me op en laten we samen aan de slag gaan met jouw verandering.

13 + 6 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.