De laatste tijd bespeur ik een opmerkelijke verandering in mijn praktijk. De meeste klanten komen de laatste tijd voor coaching en training terwijl alles goed gaat.  Coaching en training zijn bij veel mensen een geïntegreerd onderdeel van een leven of een carrière geworden. We willen graag het beste uit onszelf halen en daar investeren we ook graag in. Een mooie ontwikkeling!

Voor wie het leven wat teveel op z’n beloop heeft gelaten en niet tevreden is met hoe dat uitpakt kan het overweldigend lijken om een begin te maken met de grote schoonmaak. Elk beetje lucht dat gecreëerd wordt levert ruimte en energie voor het leven zoals dat wel gewenst wordt.  Door dit te blijven herhalen veranderd je leven zich stukje bij beetje richting beter en leuker. Als je het goed aanpakt dan kunnen veranderingen snel doorgang vinden en transformeert je leven voor je ogen. 

Jarenlange ervaring op het gebied van coachen heeft mij een aantal verfrissende inzichten opgeleverd. Ellenlange coaching trajecten zijn echt niet meer nodig om blijvende resultaten te boeken. Mijn meest verkochte product is het basistraject. Dat beslaat maar 5 coachmomenten om de 2 à 3 weken. Daarin leer je in tweeënhalve maand nieuwe dingen over jezelf en oefen je met het geleerde in de praktijk. Je verzamelt daarbij keer op keer je eigen bewijs, bouwt daarmee zelfvertrouwen op, integreert de nieuwe kennis en past deze toe. Heel nuttig en effectief.           

De pijlers van deze training is Rust – Focus – Helderheid en deze is met name geschikt voor HSP-ers met een voorliefde voor spiritualiteit. 

In juli geef ik 4 groepssessies waarin alle onderdelen van het basistraject langs komen. Je leert jezelf weer iets beter kennen, ervaart zelf dat HSP een pré is en maakt kennis met The Spiritual Gym en met mijn werkwijze. Het zijn op zichzelf staande minitrainingen die je veel kunnen opleveren. 

Een nieuwe manier van leven vraagt om training, net als in een normale sportschool. Ik laat je graag zien hoe dat werkt. 

HSP is een pré!

Zaterdag 6 juli     11.00 – 13.00 

Dinsdag 9 juli      19.00 – 21.00

Zaterdag 20 juli   11.00 – 13.00

Dinsdag 23 juli    19.00 – 21.00

Locatie: Amsterdam West. Kosten: E 20 

Je kunt je aanmelden voor meerdere trainingsdagen. Elke dag heeft een ander karakter en werkt verdiepend. 

Houd mij op de hoogte