Life Coaching Sessies

Creatie & Manifestatie.

In juli geef ik vier sessies rondom Creatie & Manifestatie.

Kan jouw leven een oppepper gebruiken? Heb je zin om je kennis van manifesteren weer eens af te stoffen?  Ben je klaar om wat nieuwe technieken te leren? Zin in een zomer waarin het  leven met je meebeweegt? Wil je weer eens lekker in de flow terechtkomen?

Meldt je dan aan voor één of meerdere sessies! Elke sessie kent hetzelfde verloop maar heeft telkens een ander thema.          

6 juli –  Liefde & Relaties

13 juliFinancieel & Materieel

20 juliSpiritueel & Non Materieel

27 juliLichaam en Gezondheid

In elke sessie leer je nieuwe dingen en krijg je de kans om je zelfkennis te verruimen en verder te ontwikkelen. We oefenen met jouw eigen wensen, en maken direct ruimte in jouw leven door iets ouds overboord te gooien en er iets nieuws voor in de plaats te manifesteren. Een prachtige ervaring. Het leven wordt gelijk iets lichter.

Kom je vaker dan één keer dan bouw je momentum op. Je verzamelt keer op keer je eigen bewijs en durft daardoor meer op te ruimen en steeds groter te creëren. Kom je vier keer dan heb je een goede basis te pakken en zoveel routine opgebouwd dat je de ins en outs goed door hebt en je verder zelf thuis dat wat je geleerd hebt kunt uitwerken. 

De trainingen vinden plaats in het sfeervolle Abundance zalencomplex in de Van Oldenbarneveldtstraat 48 in hartje Amsterdam van 11:00 – 13:00. 

Inschrijven losse training

Sessie

3 + 5 =

Inschrijven 4 trainingen

14 + 2 =

Caro is spiritueel, maar down to earth – geen gekkigheid, nuchter Amsterdams en een de liefste vrouw die ik ken. Ze leerde me kennismaken met het manifesteren, terwijl ik zeer sceptisch en wetenschappelijk ben ingesteld. Ik geloof niet in het bovennatuurlijke, maar ze legde me uit dat ieder het op zijn manier verklaard en begrijpt. Nooit geschoten is altijd mis, dacht ik. Ik zocht immers woonruimte in het overvolle Amsterdam, nieuw werk en het manifesteren voor wat meer financiële ruimte klonk goed. Hoewel ik niet iedere dag de tijd nam, dacht ik wel vaak bewust aan de wens en gaf deze zo steeds meer vorm. De training van Caro hielp hier mega bij.
Nu woon ik in hartje centrum, de zaken gaan goed – en kreeg een enorme financiële meevaller. Het verklaren kan ik niet en ik voel ook niet de drang – maar gek genoeg komt bij iedereen om mij heen het gemanifesteerde uit. Caro is de allerbeste coach die er is, of je nu spiritueel bent of niet!

Dick

Ondernemer & Veilingmeester

Caroline weet met haar hypersensitieve vermogens en coaching skills vanaf de eerste seconde aansluiten bij je te vinden en een veilige situatie te creëren. In mijn geval was ik met meerdere dingen vastgelopen en worstelde ik met mijn eigen extra gevoeligheid. Ik had het gevoel er geen grip op te hebben en zag ik het daardoor eerder als een obstakel met een negatieve uitwerking op hetgeen waarmee ik vastliep. Tijdens de sessie met Caroline begon ik ineens steeds meer in te zien hoeveel mogelijkheden mijn gevoeligheid mij juist kan bieden en heb ik dingen kunnen loslaten of een plek kunnen geven. Nog steeds heb ik hier veel profijt van en dat na slechts 1 sessie.

Kuno

Arts