Carrière

Vast in een baan die eigenlijk totaal niet bij je past? Klaar voor een loopbaanverandering, maar heb geen idee wat je nog meer zou kunnen doen – of waar te beginnen? Iedereen komt van tijd tot tijd in periodes terecht waarin getwijfeld wordt over elke keuze die er ooit gemaakt is. Past mijn baan nog wel bij me? Waar ben ik nou goed in en wat vind ik leuk?  

Wanneer mensen beginnen te praten over hun “echte roeping” of “hun roeping vinden”, voegt dat veel druk toe aan een toch al moeilijke beslissing. Een van de moeilijkste dingen met het veranderen van baan, is geloven dat je deze nieuwe uitdaging aan kunt. Je moet jezelf opnieuw definiëren en ook diep van binnen gaan geloven dat je het kunt! In iedereen bevindt zich een bron aan kennis, energie en talent. Zelfs talenten waarvan je nu misschien nog niet weet dat je ze hebt.

Het uitgangspunt van de sessies die je bij mij kunt volgen om een volgende stap te nemen, is om echt na te denken en vooral te voelen wat belangrijk voor je is in een carrière. In welke werkomgeving denk je dat je gelukkig zult zijn? Wat vind je het leukst aan je werk en wat wil je liever niet meer? Waar hou je van nature van en waar ben je goed in? Op al deze vragen is een antwoord, maar je zult ze pas ontvangen als je hier in alle rust over na denkt. Een beetje tijd besteden aan jezelf, zal je helpen de juiste keuzes te maken.

The Spiritual Gym is erop gericht om je in drukke periodes te helpen de rust, de inspiratie en de energie te vinden die je nodig hebt om weer op het juiste pad te belanden. Wellicht heb jij wel talenten of dromen waarvan je nooit geweten hebt dat je ze had, en ik help je die te vinden. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op of boek een gratis mini cons

Book a session