Caroline Westerbeek

Spiritueel HSP Coach

Caroline Westerbeek

Leven vanuit de mind

Mijn leven heeft er altijd vrolijk, druk en succesvol uitgezien. Ik groeide op in een saamhorig gezinsverband waar ontwikkeling werd gestimuleerd en het motto tegelijkertijd was “als je maar lekker gaat” . Ik kreeg een goeie baan en veel vrienden, woonde in Amsterdam en genoot van alles wat de stad me te bieden had. Toch begonnen de gaten er op een gegeven moment in te vallen. Ik ging helemaal niet zo lekker.

De keuzes die ik maakte in het leven maakte ik op grond van mijn verstand. Als het ging om studie, relatie, werk… het waren allemaal verstandige keuzes. Dat hield in dat ik heel goed kon beargumenteren waarom het goede keuzes waren maar ik negeerde het gegeven dat mijn hart er nooit helemaal in zat. Het leven liep dan ook wel aardig maar veel plezier beleefde ik er niet aan. Mijn intuïtie was wel aanwezig maar ik vond een logische beslissing veel eh… logischer.

Van hardleers naar life coach

In die tijd was ik nog helemaal niet zo opmerkzaam dus ik kreeg een burn out en later RSI. Dat zag ik overal om me heen dus dat beschouwde ik als een vreemde vorm van normaal. Ik had nog niet door dat ik contra mijn ware natuur bezig was en had nog een paar serieuze wake up calls nodig van het leven. Ik kreeg eierstokkanker, had een tumor ter grootte van een voetbal in mijn buik en maar 10 procent kans om te overleven. Het herstel duurde lang maar zodra ik kon ging ik weer terug naar mijn oude leven. Ik kreeg vrijwel direct Hepatitis en was opnieuw een heel jaar ernstig ziek. Vervolgens keerde ik opnieuw terug naar mijn oude leven en ik viel van een ijzige piste naar beneden, iets wat maar op het nippertje goed afliep.

Voor de derde keer in vier jaar tijd lag ik in mijn bed naar het plafond te staren. Het drong eindelijk tot me door. Het leven probeerde me wat te vertellen en ik kon maar beter gaan luisteren.

Het leven, zelfs als alles voor de wind ging, voelde als een gevangenis en was ongeïnspireerd. Ik wilde op die manier niet meer verder en begon een serieuze zoektocht naar geluk en vervulling. Ik was enorm gemotiveerd en mijn pad heeft me veel gebracht. 10 jaar van intensieve studie en uitproberen betekende een diepgaande transformatie. Ik nam afscheid van de bank waar ik 16 jaar had gewerkt en liet me omscholen tot intuïtief coach.

Spiritualiteit

Ik ontwikkelde een passie voor spiritualiteit en begon een periode van serieus zelfonderzoek. Ik onderging vele Ayahuasca ceremonies en kreeg na de coachopleiding les in sjamanistische geneeswijze en healing, volgde de principes van het Indiase Oneness en kreeg les van een verlicht meester in Groningen. Het bleek allemaal een bron van inspiratie en groei en dat kwam ook mijn coachpraktijk ten goede. Wat alle verschillende stromingen en coaching gemeen hebben is het donkere stuk van onszelf onder ogen komen en het daarmee transformeren. Vastzittende stukken in ons leven die we weer los en in beweging weten te krijgen werken ons niet langer tegen maar bewegen weer met ons mee.

Sinds een aantal jaar begeleid ik als coach mensen bij de transformatie. Ik help om in te zien dat het duister niet iets is om te vrezen maar een bron van groei en inspiratie kan zijn.

De weg naar geluk

Elke keer als we een stukje van onszelf onder ogen komen dan transformeert dat naar iets beters Energie komt vrij en gaat voor ons werken in plaats van tegen ons. Als je dat een paar keer hebt meegemaakt dan is dat ook meteen niet meer zo spannend.

Niets maakt me zo blij als het coachen van mensen bij het vinden van hun eigen antwoorden. Ik zie het leven als een blijvende ontwikkeling en hoop jou ook door te geven dat er betere manier is om met de mooie en minder mooie kanten van het leven om te gaan. Ik laat je graag ervaren dat er veel meer te ontspannen en te genieten valt dan je nu voor mogelijk houdt. Elke dag zie ik mijn klanten blijer de deur uitgaan dan ze gekomen zijn. Dat ik daar mijn dagen mee mag vullen is puur genieten.

Graag wil ik nog benadrukken dat we niet vanuit en vastgelopen situatie hoeven te beginnen. Coaching is altijd een goed idee. Ik zie steeds vaker klanten komen die zeggen… het gaat heel erg goed maar ik wil dat het nog iets beter gaat. Zelfontwikkeling is iets wat meer mensen omarmen als dagelijkse nood. Groei gaat eindeloos door, dat maakt het leven zo interessant

IMC Intuitief Coachen

De basis is hier gelegd voor profesionele en persoonlijke groei en het gebruik van intuitie voor begeleiding van coachees maar ook als leidraad voor mijn persoonlijke keuzes

Shu’em Opleiding Sjamanistisch Genezer

Het sjamanisme kijkt verder dan alleen het lichaam en de mind, het betrekt ook de ziel en je spirit in het verhaal. Magisch realisme met verbluffende resultaten, een diepgaande verbinding met het leven heeft het me gebracht.

Elohim Centre Groningen

Healerschap, verdieping sjamanisme, natuurcoaching, het grootse vinden in kleine zaken.

Gun jezelf je ware leven

Voel weer ruimte en leer hoe het snel makkelijker en fijner kan

Als ondernemer heb ik altijd geloofd dat je heel hard moet werken. Deze manier van leven heb ik bijna 20 jaar vol weten te houden. Tot het moment dat ik ziek werd, in een dikke vette burn-out terecht kwam, en ik me aan Caroline en haar kunsten heb overgegeven. Nooit had ik kunnen geloven dat het leven zo veel beter wordt door je met je binnenwereld bezig te houden! Ik heb eindelijk tijd en rust voor mezelf, de zaken gaan beter dan ooit – met veel minder inspanning-, en ik laat me dan ook graag met regelmaat door mijn vrouw coachen. Als ik het even niet meer weet plaatst zij de boel altijd weer in perspectief waardoor de dingen weer stromen.

Kika

Caroline is een prachtmens. Als je levensvragen hebt, kleine of grote antwoorden zoekt, lekkerder in je vel wilt komen, spiritualiteit wil onderzoeken of gewoon als je een heel goede coach nodig hebt, raad ik je zeker aan om eens naar Caroline en haar Spiritual Gym te komen

Maite

Benieuwd hoe Spiritual Life Coaching jou kan helpen?

Neem contact met me op en laten we samen aan de slag gaan met jouw verandering.

3 + 5 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.